The Single Best Strategy To Use For su kaçağı tespiti

Wiki Article

Yaptığımız işler: sıhhi tesisat işini dair her konuda profosyonel hizmet veriyoruz. Mekanik Isıtma Soğutma sistemleri Yangın sulama söndürme sistemleri Doğalgaz tesisatı...

Herkeze merhaba ben medet fifteen yildir tesisat isleriyle ugrasiyorum anadolu ak ve gunes sigorta firmalarinin tesisat islerini yapiyorum

Üst katın banyosunda zeminde su olduğu sürece alt kata su sızması söz konusudur. Banyonun zeminindeki su kuruduktan sonra alt katın tavanında su akması da durur.

Su kaçağı tespit yöntemlerinde artworkık en ileri teknolojilerin kullanılıyor olması nedeni ile etrafa herhangi bir zarar verilmeyerek kolayca kırmadan su kaçağı bulma ve tamir işlemi yaparak sizlere ekstra maliyetler çıkarmamaktadır.

İş takibi çok iyi, hızlı iletişim ve belirtilen saatinde gelen nadir kişilerden gerçekten bu sebeple tam yıldız veriyorum,

Tesisatta su kaçağı varsa sayaç üzerinde yazdığınız numaralarda değişiklik gözlenmektedir ve kullanılan su miktarında artış görünmektedir. Eğer su saatin numaralarında değişiklik olmadıysa duvardaki nemlenmeyi farklı alanlarda aramak gerekir.

Bu derz dolgu özelliğini yitirirse, alt kata su sızması başlar ve alt katın tavanında su akıyor olacaktır. Bu derz dolgu da temizlik ürünlerinin kullanılması ile tahrip olur. su kaçak tespiti Tıkanıklıktan dolayı da zeminde sürekli su birikintisi olacağı için alt kata su sızması çAlright normaldir.

İstanbul Su Kaçağı Tespiti ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.

Vizyon tesisat Kırmadan ve kesinlikle tesisatınıza hiç bir zarar vermeden noktasal olarak dinleme cihazları ile su kaçağı tespiti yapıyoruz.

Sonuç olarak tespit sonrası yaptığımız su kaçağı tamiratına 2 yıl garanti veriyoruz. Servis kaydı açtırmak için su kaçağı tespiti bize ulaşabilirsiniz

Alanında en profesyonel cihazlarımız ve eğitimli personellerimiz ve kaliteli işçilik prensibimiz ile prestijinizden asla ödün vermeyiz. 20 yılda büyük referanslar elde su kaçak tespiti ederek, sektörde advertımızı duyurduk. Şimdiye dek bir tane şikayet bir tane sorunla karşılaşmadık. Sonunda kazanan ve akıllara kazınan olduk. Bizi tercih edenlerin memnuniyeti başarımızın kanıtıdır.

10 yıllardır yapmış olduğumuz mekanik tesisat Doğalgaz ve gaz yakıcı cihazlar teknisyeni olarak yapmış olduğumuz tüm işlerin ustalık ve gaz yakıcı cihazlar teknisyen belgemiz mevcut olup yapılan işlerde öncelikle kendi işimiz olarak benimseyerek temiz titiz güleryüz ve saygılı disiplinli olarak...

Soru : İstanbul Arnavutköy'de apartmanın three.katında oturuyorum. Kış mevsiminde çocuklarımın yanına gittiğim için daire su kaçak tespiti boş kalıyor. Geç kış mutfak lavabosunun altında ki ince borular patlamış ve evi su basmıştı. Boru patlaması sonrasında alt komşuları aradılar.

Evim zemin katta dairem direk zemin ustunde zeminden gelen su evimin ucinden cikiyor.Bu konuda su tesisatçısı bilgi verirseniz cok sevinirim Bide fiyat verirseniz..

Report this wiki page